Začiatkom decembra budú v Hoteli Lomnica rinčať príbory o taniere plné neskutočného jedla. Veď keď sa Franz Josef stretne s talianskou živelnosťou, výsledok môže byť jedine nezabudnuteľný.
Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť ochutnať michelinskú kuchyňu priamo na Slovensku. Oslávte spolu s nami prvý rok od získania piatej hviezdičky na výročnej degustačnej večeri.
Našich skvelých kuchárov z fine diningovej reštaurácie Franz Josef sme spojili s hviezdnymi kuchármi z michelinskej reštaurácie Osteria di Passignano a spolu vám pripravia výnimočné 12 chodové degustačné menu s vínnym párovaním. O fantastický večer sa postarajú šéfkuchár Matteo Lorenzini so svojim tímom a naši úžasní Tomáš Ševčík, Martin Klaučo a Patrik Pokrývka.
Reštaurácia Osteria di Passignano je súčasťou panstva Antinori v srdci regiónu Chianti. Pomenovaná je podľa starého opátstva Badia di Passignano, v ktorého vínnych pivniciach dozrieva práve aj výnimočné talianske Chianti. V kuchyni sa, rovnako ako my, sústreďujú na sezónnosť a lokálne suroviny s cieľom zachovať silný odkaz toskánskych tradícií.