Categories: Aktuality

Miss „Tatranka“

Vysoké Tatry sú v móde a vedia to aj finalistky miss leta, ktoré zabojujú najbližšiu sobotu 20.9. 2014 v AquaCity Poprad o titul Miss Región Vysoké Tatry. Členkou odbornej poroty bude tiež Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková. Tú svoju najkrajšiu „Tatranku“ si môže vďaka online hlasovaniu zvoliť každý, stačí kliknúť.

Vysoké Tatry sú známe najmä vďaka výborným podmienkam pre turistiku. Zdá sa však, že v nich vyrastá aj ďalší nový trend. Už po štvrtý krát v Poprade zabojujú krásne dámy, finalistky MISS LETA, o titul Miss Región Vysoké Tatry. Vysoké Tatry sa tak stávajú aj centrom módy, trendov, štýlu a očarujúcich Sloveniek.

„Vysoké Tatry sú nádherné, Slovensky sú nádherné, tak prečo to nespojiť a nevybrať najkrajšiu Miss Región Vysoké Tatry? Krása sa snúbi so zdravím, pohodou, dostatkom oddychu a všetko toto a nielen to nájde každý v našich horách. Postačí vybrať sa na ľahkú prechádzku povedzme len okolo Štrbského plesa, na Hrebienok či Skalnaté pleso a vďaka pohybu a kyslíku máte žiarivú pleť ako modelka aj bez make up-u. No a keď si na plecia dáte aj batoh, tak šliapaním do našich kopcov si vypracujete pekné pozadie aj bez návštevy fitnes centra“, s úsmevom povedala Lenka Maťašovská, výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie CR Región Vysoké Tatry.

Každý špecialista na krásu ešte môže online hlasovať o najkrajšiu „Tatranku“ a každý koho láka autentický zážitok si stále môže zakúpiť lístky na finálový večer. Počas finále zatancujú známe slovenské tanečné zoskupenie The Pastels, zaspieva Samuel Tomeček, divákom RTVS známy z relácie „Milujem Slovensko“, pripravené sú aj módne prehliadky a ešte mnoho iného.

Zo všetkých tatranských špecialít už túto sobotu najviac vynikne krása Sloveniek…

Recent Posts

Pohyb orientácia v teréne [podcast] 4/6

Štvrtý diel podcastu o bezpečnosti na horách  Bezpečne ďalej zájdeš uzrel svetlo sveta a spoločne s…

22 hodín ago

Lyžovačka pokračuje v Jasnej aj vo Vysokých Tatrách

Lyžiari majú pred sebou ďalší víkend, ktorý môžu stráviť na lyžiach. Ochladenie a sneženie z uplynulých dní…

1 týždeň ago

Hory nie sú kulisou

Nedávno som robil prednášku o Nepále. Okrem „fantastickej strechy sveta“ je Nepál bohužiaľ i jednou s najchudobnejších krajín…

2 týždne ago

Dni Tatranského národného parku

Najstarší národný park na Slovensku oslávi tohto roku  75. výročie založenia. Aj toto jubileum bolo…

2 týždne ago

Nedá sa vidieť, nedá sa kúpiť. Priateľstvo je tá najkrajšia vec, ktorú nájdete v horách

Sme evolučne nastavení na to, aby sme sa tešili z pohybu, čerstvého vzduchu a krásnych…

2 týždne ago

Horolezci a skialpinisti, STOP! Do TANAP-u už nesmiete!

Pondelok 15.4. bol posledným dňom, kedy sa skialpinisti a horolezci mohli rozlúčiť s túrami na…

2 týždne ago