Centrum odborného vzdelávania Stredná odborná škola hotelová v Hornom Smokovci pozýva všetkých na kurz modernej českej kuchyne s ľubomírom Javurkom.
Predkrmy:
- trhané bravčové koleno s marhuľou v zelenom čaji a chrenom
- tatarák z kačacieho prsa a červenej repy so špenátovou majonézou a čipsom s dalamánka
Polievky:
- kulajda s vajíčkom a lesnými hubami
Hlavné chody:
- zemiakové knedlíky plnené údeným bôčikom podávané na karamelizovanej cibuľovej kapuste
- bravčový bôčik s karamelizovanými jablkami a zemiakovým pyré
Dezert:
- trhance s makom, perníkom a vo slivovici marinovanými slivkami
Podujatie sa uskutoční vo štvrtok, 18.5.2023 od 13:00 do 17:00 a je otvorené pre širokú verejnosť.
Registráciu tu: 0917 646 635.